Stichting Het Blauwe Hek, Buitendijk Rotterdam en Rotterdampakketten

Stichting “Het Blauwe Hek” stelt zich ten doel om aan mensen met een verstandelijke beperking een maatschappelijk relevante dagbesteding te bieden waaruit zij voldoening putten en waardoor zij leren binnen hun mogelijkheden verantwoordelijkheid te dragen en te bouwen aan zelfvertrouwen.

Buitendijk Vers streeft naar verdere ontwikkeling van een duurzame maatschappelijk verantwoorde organisatie met slechts een doel voor ogen: een volledig tevreden klant. Buitendijk dagvers herkent zich in de optimistische en positieve aanpak bij Het Blauwe Hek.

Website: www.hetblauwehek.nl

Buitendijk Vers en Het Blauwe Hek hebben er vertrouwen in dat hun samenwerking voor de toelevering van bakkerij-producten een voor beiden voordelige en maatschappelijk verantwoorde ontwikkeling zal zijn. Binnen de biologische zorgbakkerij annex theeschenkerij aan de Oranjesluisweg 20 te Naaldwijk (naast ’t Blauwhek in Maasdijk) verrichten de medewerkers uiteenlopende werkzaamheden, afgestemd op hun capaciteiten en mogelijkheden (die per dag nog wel eens willen verschillen).

U kunt denken aan inpakwerk en het voorbereiden van het bakken van koekjes, appeltaarten en brood, het klaarmaken van bestellingen en het bijhouden van onze prachtige (moes)tuin en kas. Ook helpen onze medewerkers in de winkel en in de theeschenkerij. Bijzonder is dat onze bakkerij werkt onder Bio keurmerk (SKAL) en aldus voldoet aan zeer strenge kwaliteitseisen.